ONZE NEDERLANDSE HOSTESS


Een warm welkom in Turkije en 24-uur voor u beschikbaar!

Voor u gemak is onze Nederlandse hostess gedurende uw gehele verblijf in Turkije 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie en hulp. Zij zal bij de meeste van uw behandelingen aanwezig zijn in onze kliniek voor assistentie, vragen en vertalingen.

 

 

Onze IM Medical Travel Hostess in Izmir

IM Medical Travel hostess Nuray Baykara staat vanaf het moment dat u in Turkije aankomt tot het moment dat u naar de luchthaven gaat voor vertrek, voor u klaar! Bij aankomst op de luchthaven van Izmir brengt onze Turkse chauffeur u telefonisch in contact met Nuray voor de eerste informatie en een welkomstwoord.

Onze hostess zal bij uw eerste consult en start van de behandelingen aanwezig zijn bij uw eerste afspraak in onze tandheelkundige kliniek te Izmir. Verder is gedurende uw verblijf in Turkije 24 uur per dag voor u bereikbaar voor vragen en assistentie en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Wie is je IM Medical Travel Hostess?
Onze IM Medical Travel hostess mevrouw Nuray Baykara is in Nederland geboren en heeft tot haar 13e in Tilburg gewoond. Daarna is zij voor haar studie naar Turkije verhuisd. Tot haar 18e bracht zij vervolgens ieder zomervakantie in Nederland door waardoor zij zowel met de Nederlandse als Turkse cultuur is opgegroeid. Al zo’n 20 jaar is Nuray in Turkije actief in het toerisme en heeft voor vele bekende organisaties vele werkzaam-heden uitgevoerd om het de Nederlandse

en internationale bezoekers van Turkije naar hun zin te maken (o.a. bij Holland International, Arke Reizen, Tui, Jetair, Mediterra en Corendon). Ook heeft zij ca. 3 jaar in een reisbureau in Kusadasi gewerkt waar zij o.a. op maat gemaakte tours organiseerde voor klanten van over de hele wereld in Turkije en naar de Griekse eilanden. Zij kan u, naast de assistentie in de kliniek en ondersteuning/vertalingen bij de behandeling en inplanning van de afspraken, ook veel vertellen over Turkije, de gewoontes, gebruiken en bezienswaardigheden. Nuray woont met haar 2 kinderen in Izmir.

Maak jouw eigen website met JouwWeb