Voordelig Haartransplantatie in Turkije

Heeft u last van overmatige haaruitval? Bent u op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven? Dan is een haartransplantatie bij de specialisten in onze Turkse topkliniek in Istanbul wellicht de oplossing voor u.


GAZI HOSPITAL
In de derde grootste stad van Turkije kunt u profiteren van een goede en voordelige FUE haartransplantatie behandeling bij het kleinschalige Gazi Hospital.

Gelegen in de medische wijk van Izmir biedt treft u in dit volledig uitgeruste ziekenhuis een aparte afdeling voor cosmetische behandelingen, zoals ook de haartransplantaties.

Voor het consult en de controles wordt u op deze aparte afdeling ontvangen, de operatie zelf vindt plaats in de algemene operatiekamers van het Gazi ziekenhuis.

 

Deze kliniek u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor een goede en voordelige haartransplantatie behandeling met garantie.

Het zeer ervaren team behandeld vooral Turkse en internationale gasten uit het Midden Oosten. Echter onze Nederlandse hostess en het Engelstalige Internationale patiënten team staan hier klaar om u te assisteren en ondersteunen voor al uw vragen en opmerkingen.

Bovendien heeft u hier bij de tweede nacontrole ook nog een PRP behandeling inbegrepen voor de bevordering van de genezing en het resultaat van uw FUE haartransplantatie.

 

Het team van de Gazi Kliniek
In de Gazi kliniek in Izmir kunt u terecht bij een zeer ervaren haartransplantatie team dat onder leiding staat van de cosmetisch en esthetisch chirurg Dr. Koray Urgu.

Dr. Koray Urgu behaalde zijn medische diploma’s als cosmetisch en esthetisch chirurg aan de Ege Universiteit van Izmir. Al sinds de start van de introductie van de FUE technique hier in Turkije in 2002, richt hij zich met zijn team op het verlenen van de beste mogelijke haartransplantatie. Te samen met zijn team beschouwt hij iedere haartransplantatie als een kunstwerk waarbij iedere wens en situatie anders is. Zijn doel is om voor iedere gast het best en zo natuurlijk mogelijke resultaat te behalen met gebruik van de beste materialen en nieuwste technologieën.

 

Dr. Koray Urgu heeft vele specialisaties en certificaten behaald, awards gewonnen en is lid van o.a. de Turkish Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery Association en de Turkish Physicians Alliance.

De haartransplantatie zelf staat onder leiding van deze specialist maar wordt grotendeels uitgevoerd door het ervaren team van haar specialist deskundige, welke onder leiding staat van Emel Caglayan (FUE specialiste sinds 2002).

Maak jouw eigen website met JouwWeb