Ooglaserbehandeling in Turkije en bespaar ruim 50%

Wilt u ook graag genieten van goed zicht zonder bril? Profiteer dan u van goede maar voordelige LASIK, FEMTOSECOND LASIK en LASEK/PRK behandelingen en bespaar ruim 50%! Lees snel meer over de behandelmogelijkheden in onze moderne klinieken door ervaren specialisten en verneem de mogelijkheden voor uw reis & verblijf naar prachtig Istanbul en verrassend Izmir.


Wie zijn wij?

 

Batıgöz & Westeye Health Group is een beroemde medische instelling die gespecialiseerd is in oogheelkunde. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Op. Dr Mehmet Söyler, voorzitter van de raad van bestuur, en succesvol gegroeid onder zijn leiderschap, dat nu 9 ziekenhuizen en 2 checkup centra in 8 verschillende steden in 4 verschillende landen omvat. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op twee richtlijnen;

  1. Patiënt Empathie
  2. Technologie en Kennis

Het bedrijf is goed gepositioneerd om zowel lokale als internationale patiënten te behandelen.

 

Ervaring en opleiding

Onze artsen en verpleegkundigen zijn allemaal opgeleid op gerenommeerde medische faculteiten in Turkije en in het buitenland. Alle kennis is zorgvuldig afgewogen in een vriendelijke werkomgeving.

 

Internationaal Medisch Toerisme

In onze ziekenhuizen in Izmir, Istanbul en Boekarest zijn we ook succesvol in het behandelen van internationale patiënten. Meertalig bekwaam ondersteunend personeel en documentatie zorgen voor een soepele proces en verblijf voor alle internationale patiënten.

 

Krachtige medische infrastructuur

Alle operaties en laserkamers, evenals check-up kamers zijn volledig ingericht met speciale ventilatie en lucht filtratie systemen met oog op het hoogste niveau van hygiëne.

 

Gezondheid Toerisme

Batıgöz en Westeye Ziekenhuizen in Istanboel, Izmir en Boekarest zijn goed uitgerust om Internationale patiënten voor elk type behandeling te behandelen. Al in de lancering van Batıgöz Ziekenhuizen in 2004 in Izmir begonnen we internationale patiënten te ontvangen met noodgevallen die op vakantie waren in het gebied van İzmir en Bodrum. In de loop der jaren hebben we geleidelijk op deze ervaring gebouwd en bieden wij nu een breed scala aan professionele diensten in onze ziekenhuizen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb