Voordelig Haartransplantatie in Turkije

Heeft u last van overmatige haaruitval? Bent u op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven? Dan is een haartransplantatie bij de specialisten in onze Turkse topkliniek in Istanbul wellicht de oplossing voor u.


"Het voelde allemaal super goed.
Ook het presentje bij thuiskomst is daar een onderdeel van.
Het allerprettigste is de betrouwbaarheid en het het nakomen van afspraken.
Uiteindelijk is mijn eindoordeel afhankelijk van het resultaat.
Ik zou zeggen ga zo door en het komt goed met jullie organisatie, kwaliteit komt altijd boven drijven!.

 

Dhr. Schouten


"Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen.In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper.

Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt.

De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Fulya is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel is ook de hele tijd hierbij aanwezig wat echt top is!"

Dhr. M. Keus


"Ik kan het iedereen aanraden om in Turkije je haar te laten transplanteren"

Dhr. Holtkamp


"Mijn ervaring met IM MEdical Travel heb ik als zeer prettig ervaren.

Vanaf het moment van informeren n.a.v. de website, tot de daadwerkelijke behandeling in Turkije ben ik prima geholpen door alle betrokkenen. De transfers waren prima in orde, de hostess heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan.

Al met al een aanrader voor mensen die een dergelijke ingreep overwegen"

Dhr. Van Wanrooy