Ooglaserbehandeling in Turkije en bespaar ruim 50%

Wilt u ook graag genieten van goed zicht zonder bril? Profiteer dan u van goede maar voordelige LASIK, FEMTOSECOND LASIK en LASEK/PRK behandelingen en bespaar ruim 50%! Lees snel meer over de behandelmogelijkheden in onze moderne klinieken door ervaren specialisten en verneem de mogelijkheden voor uw reis & verblijf naar prachtig Istanbul en verrassend Izmir.


IM Medical Travel en haar specialisten bieden u garantie op uw ooglaserbehandeling in onze topklinieken in Turkije!

Bij uw ooglaserbehandeling zijn 2 nacontroles in Turkije inbegrepen.

 

Indien u ervoor gekozen heeft ook het vooronderzoek bij onze Nederlandse optometrist vooraf uit te laten voeren (a € 125) is hierbij tevens 1 x nacontrole in Nederland, ca. 6-12 weken na de behandeling in Turkije, inbegrepen.

 

Indien blijkt dat u één van de sporadische patiënten bent die achteraf een complicatie ervaart, zullen extra behandelingen en controles door IM Medical Travel in Nederland en/of in Turkije worden verzorgd.

 

Uiteraard alleen als u tijdig uw bevindingen/klachten bij IM Medical Travel en haar specialisten meldt, u de nazorg instructies in acht neemt en uw medicatie goed gebruikt. Ook zijn ernstige ziektes, ongevallen en aandoeningen die van invloed zijn op uw algehele gezondheid alsook op uw zicht/oog, uitgesloten zijn van de garantie. Zie ook onze algemene voorwaarden.

 

Mocht het nodig zijn dat u, als resultaat van uw behandeling, nog een bezoek aan de specialisten in Turkije moet brengen, dan zijn de kosten voor zowel de behandeling alsook de reis & het verblijf voor rekening van IM Medical Travel.

 

Ook dient u rekening te houden met ouderdomsverziendheid die ook bij ooglaserpatiënten boven 40 jaar zal optreden. Door de afnemende flexibiliteit van het oog zal een leesbril nodig zijn. Deze aandoening kan niet worden voorkomen of behandeld met een ooglaserbehandeling en is uitgesloten van de garantie.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb