IM Medical Travel : Tandheelkundige Reizen van hoogstaande kwaliteit, Nederlandstalige begeleiding, eerste klas service op maat, voordelig en goed geregelde garantie!

Droomt u van een mooie lach en een betaalbaar gebit? U kunt dit door onze ervaren specialisten laten verzorgen. Zij werken volgens de hoogste standaarden met materialen van 1e klas kwaliteit. En intussen kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Turkse westkust, onder begeleiding van onze Nederlandstalige hostess. Bij IM Medical travel en onze moderne kliniek in Izmir ontvangt u een garantie op uw tandartsbehandeling! 


Ontvang een behandeling met de nieuwste technieken en materialen in onze IM Medical Travel privé tandartskliniek in Turkije!

Ons tandheelkundig team bestaat uit ervaren specialisten van alle disciplines, en verzorgt uiteenlopende behandelingen aan zowel internationale als Turkse gasten. Wij ontvangen u in een gastvrije omgeving waar gewerkt wordt met oog voor hygiëne en met materialen van top kwaliteit.                                                                                        

De moderne kliniek is gevestigd in een geheel nieuw gebouw in het centrum van Izmir, gelegen aan de Egeïsche kust van Turkije. Onder andere diverse behandelkamers, röntgenkamer, implantologie-ruimte, operatiekamer, rustkamer, ontvangstruimte en ons eigen laboratorium. Bij onze tandheelkundige kliniek, richten wij ons op het leveren van de beste ervaring voor onze klanten over de gehele wereld. We bieden zowel routine en cosmetische tandheelkundige procedures aan, welke allemaal worden uitgevoerd in het centrum van de Izmir. In een heerlijk klimaat verkent u de gezellige boulevard, vele winkels en talloze historische, culturele en interessante bezienswaardigheden in en om Izmir!

Tandheelkunde is zowel wetenschap als kunst, uitgeoefend door ervaren specialisten in een volledig uitgeruste kliniek. Voor u betekent dit, dat u de beste oplossing voor een gezond en mooi gebit aangeboden krijgt”.

Dit is de overtuiging van ons uitgebreide team van specialisten, tandartsen en assistenten die u met hun gastvrije en professionele houding en uitgebreide ervaring zullen helpen met de beste behandelopties.

 

De kliniek

Onze moderne State of the Art tandheelkundige kliniek bestaat uit een meertalig (Turks, Engels, Duits Frans en Nederlands) team specialisten. Zij zijn allen zeer gastvrij, professioneel, internationaal opgeleid en hebben uitgebreide opleidingen en ervaringen op het gebied van hun specialiteit. Wij stellen u graag voor aan de belangrijkste specialisten:


DDs. Ph.D. Mert Yuce
Van 2002 tot 2006 behaalde deze specialist zijn diploma's voor tandheelkundige behandelingen en zijn specialisaties. Tijdens en na het behalen van de doctorsgraad voor prosthodontie heeft hij als onderzoeksassistent aan de Ege Universiteit voor tandheelkunde veel extra onderzoek, en ervaring kunnen opdoen.

 

Dr. Mert Yuce is gespecialiseerd in de prosthodontie. Dit omvat esthetische en reconstructieve tandheelkunde met  kroon- en brugwerk, facings en protheses die zowel op eigen tanden/kiezen als op implantaten geplaatst kunnen  worden. Hij is zeer gedreven en perfectionistisch ingesteld wat zich vertaalt in uitgebreide pas sessies die  resulteren in zeer tevreden gasten!

Hij spreekt naast Turks ook Engels, heeft diverse wetenschappelijke publicaties gedaan en awards gewonnen. Natuurlijk zijn er nog vele andere assistenten en medewerkers bezig om uw behandelingen in deze professionele kliniek zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.