Voordelige Haartransplantatie in Turkije

Heeft u last van overmatige haaruitval? Bent u op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven? Dan is een haartransplantatie bij de specialisten in onze Turkse topkliniek in Istanbul wellicht de oplossing voor u.


IM Medical Travel en haar klinieken bieden u garantie op uw haartransplantatie in Turkije! Indien het resultaat van uw haartransplantatie na de totale periode (12-18 maanden) onvoldoende is, ontvangt u een gratis her-behandeling om alsnog het gewenste resultaat te behalen!

In Izmir wordt er na uw behandeling met een speciale microscoop een foto gemaakt om met u tot een vaststelling van het aantal getransplanteerde grafts FUE te komen waarvoor u een garantie certificaat ontvangt.

Vervolgens stuurt u na terugkomst in Nederland iedere maand duidelijke update foto’s in om uw verloop en genezing door de specialist te laten volgen. Indien aan het eind van deze periode (12-18 maanden) meer dan 10% van het beoogde resultaat van de grafts niet is uitgekomen, ontvangt u een gratis volgende haartransplantatie behandeling (zie onze voorwaarden). Hierbij dient u wel rekening te houden dat bij uw normale haar gemiddeld 10% van de haarwortels in rust is. Daarom is het normaal dat 90% van uw haren/haarwortels actief zijn. Bij een marge van 10% betekend dit dus dat 80% van uw getransplanteerde grafts FUE minimaal actief dienen te zijn. Indien dit minder is, komt u in aanmerking voor de garantie regeling (zie voorwaarden).

Mocht uw resultaat van deze FUE haartransplantatie van de Gazi Kliniek te Izmir dus 10% of meer afwijken van het minimaal beloofde resultaat, dan ontvangt u na deze termijn (12-18 maanden) niet alleen een gratis volgende FUE haartransplantatie bij de Gazi Kliniek om dit resultaat alsnog te behalen, maar ook een vergoeding voor uw reis & verblijf kosten van max. 10% van het door u bestede behandelbedrag in deze kliniek (alleen geldig in overleg, met toestemming vooraf en volgens ons aanbod).

Voorwaarden IM Medical Travel garantie haartransplantatie:


De garantie op de haartransplantaties wordt uitgevoerd door de Gazi kliniek in Izmir.

Voorwaarden hiervoor zijn:

  1. U heeft uw haartransplantatie behandeling volledig voldaan aan de betreffende kliniek
  2. U heeft de kliniek / specialist vooraf duidelijk geïnformeerd over eventuele medische/psychische condities, medicijn gebruik, behandelingen en aandoeningen die van toepassing kunnen zijn op het resultaat van deze behandeling
  3. U heeft de nazorg instructies van de kliniek/specialist duidelijk en goed opgevolgd
  4. U heeft op een goede wijze gezorgd voor het schoonhouden van uw haartransplantatie gebied (normale lichamelijke verzorging)
  5. U heeft de update foto’s op de gewenste tijdstippen tijdig en duidelijk toegemailed (bij de Gazi Kliniek in Izmir: iedere maand)
  6. U heeft eventuele instructies, tips, adviezen van de specialisten na uw behandeling/als gevolg van de update foto’s volledig en direct opgevolgd
  7. Bij eventuele situaties heeft u direct contact met ons opgenomen voor overleg en advies van de specialist
  8. U bent tussendoor niet voor een haartransplantatie of andere cosmetische behandeling (in het gezicht) behandeld door een andere arts/kliniek zonder dit vooraf te overleggen met de betreffende kliniek/specialist van uw haartransplantatie
  9. Uitgesloten zijn beperkte resultaten ten gevolge van ongelukken, persoonlijke lichamelijke reacties buiten de normale omstandigheden, lichamelijke en psychologische ziektes, medicaties en behandelingen die deze resultaten nadelig (kunnen) beïnvloeden.