IM Medical Travel : Tandheelkundige vakanties van hoogstaande kwaliteit, Nederlandstalige begeleiding, eerste klas service op maat, voordelig en goed geregelde garantie!

Droomt u van een mooie lach en een betaalbaar gebit? U kunt dit door onze ervaren specialisten laten verzorgen. Zij werken volgens de hoogste standaarden met materialen van 1e klas kwaliteit. En intussen kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Turkse westkust, onder begeleiding van onze Nederlandstalige hostess. Bij IM Medical travel en onze moderne kliniek in Izmir ontvangt u een garantie op uw tandartsbehandeling!


Binnen onze kliniek zijn er verschillende soorten behandelingen mogelijk. Voor zowel esthetische- als functionele tandartsbehandelingen kunt u terecht bij IM Medical Travel. De verzamelnaam voor esthetische tandartsbehandelingen is cosmetische tandheelkunde. Hieronder vallen facings, bruggen, kronen, tandprotheses en implantaten. De heersende trend om er op elke leeftijd goed en verzorgd uit te zien, wordt ook steeds zichtbaarder in de tandheelkunde. Een mooi ogend gebit kan uw gezicht een nieuw, fris en jeugdig uiterlijk geven. Tandheelkunde wordt dus steeds belangrijker. Een goede tandarts dient naast vakkennis ook oog hebben voor schoonheid en esthetiek van het gezicht

 

Angst voor de tandarts?
Veel mensen zijn bang voor een tandartsbehandeling en blijven een bezoek aan de tandarts daarom uitstellen. Onze specialisten begrijpen dat veel mensen deze angst ervaren en besteden hier dan ook de grootste zorg aan. Bi IM Medical Travel worden patiënten altijd op hun gemak gesteld. Patiënten waarderen het erg dat onze Nederlandse hostess en onze specialisten in de kliniek ze behandelen als een persoon en niet als een nummer. Iets wat naar hun mening in Nederland te vaak anders is.

 

Bleken
Wilt u ook graag weer voluit kunnen lachen met een stralend wit gebit? Via IM Medical Travel kunt u snel en voordelig uw tanden laten bleken voor € 150,- ! Maar wat is nu precies tanden bleken? Welke bleekmethodes zijn er? Is het bleken van mijn tanden wel veilig voor mijn gezondheid? Neem contact op met ons en wij informeren u hier graag over.

 

Bruggen
Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Een brug bestaat uit twee of meer kronen die op pijlers en een brug tussendeel passen. Dit tussendeel bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte worden geplaatst. Bespaar tot 60% op uw tandartskosten voor een brug van topkwaliteit – inclusief garantie – in Turkije. De kosten van een brug zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aantal benodigde elementen.

 

Facings
Een facing is als het ware een ‘nieuw gezicht’ voor een tand, dat bestaat uit een laagje wit vulmateriaal waarmee het “aanzicht” van de tand wordt bedekt. Een facing is in vergelijking met een kroon een veel meer behoudende methode om de vorm, stand of kleur van een tand te verbeteren. Een prachtig gebit met facings al voor € 200,- per facing! Dit is voordelig in onze tandheelkundige kliniek in Turkije.

 

Kronen
Kronen zijn een betaalbare en mooie oplossing voor het vervangen van uw aangetaste tanden of kiezen. U kunt ruim 50% besparen op een porseleinen & zirkonium kroon, bij onze Turkse tandarts in Izmir gecombineerd met een heerlijke vakantie: met garantie en Nederlandse begeleiding

 

Implantaten
Een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd. Implantaten bieden een duurzame oplossing voor uw aangetaste tanden of kiezen. Een goed en mooi gebit kan voordelig worden geplaatst in onze kliniek in Izmir. Er wordt gebruik gemaakt van eerste klasse (Zwitsers) materialen met levenslange garantie. Deze worden door onze ervaren, internationaal opgeleide implantoloog/ kaakchirurg geplaatst in onze moderne en volledig uitgeruste kliniek.

 

Gebitsprothese
Gebitsprotheses bestaan uit een gedeeltelijke of volledige prothese. Tijdens de uitgebreide kennismaking wordt vastgesteld welke gebitsprothese voor u het meest geschikt is. Bent u op zoek naar de mogelijkheden van een goede en mooie prothese? Geniet van 60% lagere tandartskosten gecombineerd met een heerlijke vakantie! Topkwaliteit met garantie, Nederlandse begeleiding en nazorg in Nederland verzorgd door IM Medical Travel!