Wat zijn de voordelen van een tandartsbehandeling in Turkije?

 

Het grootste voordeel van reizen naar Turkije met IM Medical Travel is dat u 60% tot soms wel 75% bespaart op uw tandartsrekening. De kwaliteit die onze zeer ervaren specialisten leveren en de materialen die gebruikt worden zijn vergelijkbaar met de Nederlandse standaarden. U wordt tijdens uw gehele behandeling begeleid door onze Nederlandstalige hostess. Bovendien geniet u naast een ontspannende vakantie in het gastvrije Turkije ook nog eens van een garantie die veelal langer is dan een garantie in Nederland! En u komt thuis met een goed, mooi en voordelig nieuw gebit!

Hoe verloopt de procedure? 

1- Vrijblijvend kennismakingsconsult met onze Turkse kaakchirurg-implantoloog in Nederland tijdens het IM spreekuur in Rotterdam. Er kan een panorama rÖntgenfoto gemaakt en u krijgt een consult waarin uw wensen worden besproken. Onze kaakchirurg-implantoloog komt iedere 3 maanden naar Nederland voor consulten. Ook voor controles achteraf bent u van harte welkom tijdens deze consulten. Neem contact op met IM Medical Travel voor meer informatie over het IM spreekuur.

2-Na het consult ontvangt u een geheel vrijblijvend behandelplan met prijsofferte. 

3- Behandeling

Heeft u nagedacht en u besloten om tot uw voorgestelde behandeling over te gaan? Dan kunt contact opnemen met IM Medical Travel. Wij verzorgen uw afspraken, vlucht en verblijf. 

4- Stralende Glimlach!
Gefeliciteerd! Na uw behandeling kunt u met een nieuwe stralende glimlach en hernieuwd zelfvertrouwen door het leven gaan. Ook kunt u weer voluit lachen én genieten van uw eten! Uiteraard zullen wij contact blijven houden want nazorg is net zo belangrijk als de behandeling zelf!

Wat doe ik als ik vragen, problemen of pijn heb?

 

Bent u nog in Turkije en heeft u vragen, problemen of pijn? U kunt dan direct contact opnemen met onze Nederlandstalige hostess. Zij is 24 uur per dag voor u bereikbaar en zal de situatie en uw vragen zo goed mogelijk voor u oplossen. Bent u terug in Nederland en heeft u vragen, problemen of pijn? Dan kunt u contact opnemen met IM Medical Travel. Wij zullen dan overleggen met onze specialist en een passende oplossing voor u vinden.

 

Hoe is de garantie geregeld?

 

Vanwege de topkwaliteit die onze specialisten leveren, geven wij u 3 jaar garantie op kronen, bruggen en facings en levenslang op implantaten. U ontvangt een garantiecertificaat aan het einde van uw behandeling.

 

Hoe werkt de betaling?

 

Bij aanvang van uw behandeling, nadat u uw gratis vooronderzoek met röntgenfoto heeft ontvangen, voldoet u een aanbetaling van 50%. Tijdens uw laatste behandeling voldoet u het resterende bedrag. U ontvangt een officiële Engelstalige factuur, nazorg instructies, materiaalpaspoorten en uw garantiecertificaat. U voldoet uw factuur en behandelkosten direct aan de kliniek in Izmir. Dit kan zowel contant in Euro of Turkse Liras, per creditcard of bankoverschrijving via internetbankieren. Voor deze laatste betaaloptie wordt u verzocht bij aanvang het volledige bedrag over te maken daar de verwerking enkele dagen op zich laat wachten).

Maak jouw eigen website met JouwWeb